Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ!!!

 ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗΣ!
 Ο ΛΕΒΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!
 ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖΕΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΛΑΣΕΤΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΟΡΙΑ!
 ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΔΕΚΑΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ!
 ΤΟ ΤΕΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ!
 ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ, ΛΑΜΠΕΣ, ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. Η ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΑΤΟΣ!
 ΤΟ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 54% ΥΓΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 18 ΗΜΕΡΕΣ!
ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΑΝ ΒΓΟΥΝ...... ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!!!

2 σχόλια:

  1. Φίλε petit γειά σου θέλω να σου πω πως δεν φαίνονται καλές και αναλυτικές οι φωτο (δηλαδή να δείχνουν το μηχανισμό) γιατί έχεις αυγά που επωάζονται καλό θα ήταν να δείχνεις το εσωτερικό μέρος της κατασκευής. Δεν είδα πουθενά το δοχείο νερού για υγρασία και δεν κατάλαβα τον τρόπο που γυρνάς τα αυγά. Η ροζέτα στο πάνω μέρος αν την αφήσεις ανοιχτή χάνει πολλή θερμοκρασία εσωτερικά; Μου αρέσει ως κατασκευή και είναι ενδιαφέρουσα. Πως πήγε η επώαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανασση τωρα ειμαι στην 10η μερα! το δοχειο ειναι στην μεση κατω απο τα αυγα! ενα πολυ μικρο! οσο πιο μικρος ο χωρος τοσο πιο μικρο το δοχειο! τα αυγα γυριζουν 45 μοιρες μπροστα 45 μοιρες πισω ολα μαζι! μαζι με το καλαθι! http://youtu.be/NSrMThlyYkA με αυτο το συστημα αλλα χειροκινητα! 3 φορες την μερα! χωρις μηχανισμο! το ηλεκτρικο κυκλωμα απο τελειτε απο εναν διακοπτη που δινει ρευμα σε 2 λαμπες μεσω του θερμοστατη και σε εναν μετασχηματιστη απο220 σε 12 βολτ! ο μετασχηματιστης δίνει ρευμα στο ανεμιστηρακη και στο μοτερ που γυριζει τα αυγα αν εχεις!!! ο θερμοστατης αναβει και σβηνει τις λαμπες αναλογα με την θερμοκρασια! η ροζετα εξαερισμου ειναι ελαχιστα ανοιχτη ωστε να μπαινει καθαρος αερας! επειδη ειναι μικρος ο χωρος δεν εχεις μεγαλη καταναλωση σε ρευμα! εκτος αυτου λογω οτι ειναι μικρος ο χωρος και πολλα τα αυγα οταν βγαζουν διοξειδιο τα αυγα γεμιζει γρηγορα ο χωρος με βλαβερα αερια οποτε ειναι κυνδυνος για τα αυγα! αρα εχω παντα εξαερισμο οπως εχουν κανει και πολλοι αλλοι!

      Διαγραφή